Главная » 2013 » Июнь » 26 » Фестиваль пенітенціарної психології
13:44
Фестиваль пенітенціарної психології

30 квітня 2013 року на базі Західної виправної колонії № 97 міста Мікіївки відбувся Фестиваль пенітенціарної психології. Його організаторами виступили Асоціація психологів Донбасу, управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області, Горлівський регіональний інститут Університету "Україна”.

В проведені фестивалю взяли участь практичні психологи пенітенціарних установ області, які підготували та провели з засудженими психологічні тренінги та заняття. Програма фестивалю була представлена такими напрямками, як психодіагностична робота з засудженими "нового покоління”, тренування психічних пізнавальних процесів у засуджених, подолання кризових станів і поліпшення психоемоційного стану, переоцінка життєвих цінностей, психокорекційна робота за допомогою малюнків, казкотерапія, аутогенне тренування, "прогулянка по зачарованому» тощо.

Такий захід відбувся вперше не тільки в Донецькій області, але й в Україні. Фестиваль дав змогу продемонструвати засудженим можливості працівників психологічної служби з питань проведення консультативної, корекційної, психодіагностичної, просвітницької, психотренінгової роботи, надання індивідуально-психологічної та групової роботи, підвищити авторитет діяльності психологів та подолання бар’єру у відносинах "психолог-засуджений”, отримати зворотній зв’язок і намітити шляхи подальшого вдосканалення психологічних форм і методів роботи з засудженими.

Сподіваємося, що Фестивалі пенітенціарної психології стануть щорічними. Ми запрошуємо усіх бажаючих до співпраці й обміну досвідом.
Просмотров: 577 | Добавил: redalert | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: